Schols Facilitaire Dienstverlening

Hogedrukreiniging

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en/of vergroening. Schols Facilitaire Dienstverlening heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

Op zoek naar een bedrijf voor hogedrukreiniging?

Reinigen door middel van hoge druk wordt het vaakst gebruikt. Soms met puur water, soms met toevoeging van een chemisch middel of zand.

Uw gevel, dak, damwand, straat, beton of silo reinigen? Bel ons en onze specialisten komen bij u langs voor een vrijblijvend advies. Tijdens deze afspraak bekijkt onze specialist het te reinigen gedeelte. Het type vervuiling en de daarmee samenhangende type methode wordt bepaald en aan u geadviseerd.

Samen stemmen we een geschikt moment af voor de hogedrukreiniging, zodat uw werkzaamheden hier niet onder lijden. Liever eerst weten wat de reiniging gaat kosten?

Hogedrukreiniging via schols schoonmaakdiensten

Schols Facilitaire Dienstverlening

De opgeleide en ervaren medewerkers van Schols Facilitaire Dienstverlening verwijderen hardnekkig vuil, zonder dat ze beschadigingen veroorzaken.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hogedrukreiniging. Met de beste hogedrukreinigers reinigen wij alles wat u maar wilt. Van trappenhuizen, galerijen, vloeren en terrassen. Dit doen wij met verschillende hoge druk unites van meer dan 400 bar.

Reinigen onder hoge druk is een zeer effectieve reinigingsmethode. Het gaat gepaard zonder stof, is snel en doelgericht. Hogedrukreiniging wordt vooral gebruikt voor het schoonmaken van moeilijk te bereiken oppervlaktes.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein