Opleveringsschoonmaak

Wij verstaan ons vak en kunnen vaak al tijdens de laatste bouwactiviteiten beginnen met de schoonmaak.

Als een (nieuw-)bouwproject opgeleverd wordt, moet het eerst goed schoongemaakt worden. Als uitvoerder heeft u een goede partij nodig die de opleverschoonmaak voor u uitvoert en die praktisch meedenkt in deze (soms) hectische tijd.

Laat dit alles aan Schols Facilitaire Dienstverlening over. Wij verstaan ons vak en kunnen vaak al tijdens de laatste bouwactiviteiten beginnen met de schoonmaak.

Heldere offerte en planning

Met een locatiebezoek kunnen we perfect inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om alles schoon op te leveren. En dit binnen het budget.

Om de bouw-/opleverschoonmaak in goede banen te leiden zorgen wij ervoor dat er vooraf een duidelijke planning wordt gemaakt. Met een locatiebezoek kunnen we perfect inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om alles schoon op te leveren. En dit binnen het budget.

De dag na het locatiebezoek kunnen we vaak al beginnen. We ervoor zorgen dat het opleveren van het project geen vertraging oploopt. Dat doen we onder andere door dagelijks de schoongemaakte ruimtes te controleren en af te tekenen.

Opleveringsschoonmaak

Als onderdeel van onze bouwschoonmaak, gaan de schoonmakers van Schols eveneens voor u aan de slag voor de opleveringsschoonmaak.

Specialisten en glazenwassers worden ingezet om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Wij maken woningen en bedrijfspanden daadwerkelijk gereed voor oplevering door het bouwstof, bouwafval en de laatste resten te verwijderen.

Zowel de binnenkant als buitenkant wordt grondig aangepakt, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft en de opleveringsschoonmaak ook daadwerkelijk het verschil maakt.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein