Zonnepanelen reinigen Schols

Zonnepanelen reinigen

Schols Facilitaire Dienstverlening

Zonnepanelen regelmatig reinigen is goed om weer 100% rendement te krijgen en ze nog sneller terug te verdienen. Zelf doen kan, maar werkt vaak minder goed en is gevaarlijk.

Zonnepanelen reinigen

Uit onderzoek is gebleken dat het reinigen van de zonnepanelen een rendementsverbetering geeft van 8% tot 12%, indien de reiniging om de 4 jaar worden uitgevoerd.

Er kan zich veel stof, mos, zure regen, vogeluitwerpselen en algen aan de zonnepanelen hechten. Vanaf het begin dat de panelen bevestigd zijn begint de vervuiling van de zonnepanelen op uw dak.

Hierdoor wordt de hoeveelheid zon die er wordt doorgelaten beperkt. Deze vervuiling leidt op termijn in rendementsverlies. Tevens zullen de panelen en het aluminium rondom in betere staat verkeren als ze gereinigd zijn.

Professionele schoonmaak

Schols Facilitaire Dienstverlening

Ook voor specialistische reiniging kunt u terecht bij Schols Facilitaire Dienstverlening, van gevelreiniging tot vloeronderhoud en van osmose glasbewassing tot het verwijderen van graffiti. Met onze apparatuur en vakkennis zijn wij in staat al uw bijzondere reinigingsopdrachten uit te voeren.

Ervaringen van onze klanten

  • ‘Een verademing’, aldus Peter Vinken. “In het verleden voerden we al deze werkzaamheden in eigen beheer uit. Dat kostte ons veel tijd en administratieve taken.” met de samenwerking die we hebben Schols is dit verelden tijd! Ze zijn accuraat en snel.

Peter Vinken – Vinken BV

  • ‘We zijn heel tevreden’ aldus Sandra Meertens. ‘Natuurlijk gaat er tijdens een samenwerking van 7 jaar wel eens wat fout, maar dat gebeurt in elke organisatie en dan komt het aan op het probleemoplossend vermogen. Dat zit bij Schols wel goed

Sandra Meertens – Basisschool De Maaskei

  • ‘Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De samenwerking met Schols verloopt hierin erg plezierig.

Mark Sluiter – Inicom

  • De Rabobank kiest, waar mogelijk, bewust haar partners in de regio. “Dat hoort bij onze missie en visie. In de praktijk werken de korte lijnen binnen Schols, ook voor ons, bijzonder prettig. Verder wil de Rabobank, net als Schols, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maaike Janssen – Rabobank Stein